23 Ekim 2020 Cuma

Camping Edirne 01 : Keşan - Gökçetepe - Gökçetepe Tabiat Parkı

 .

CAMPING EDİRNE 01: KEŞAN - GÖKÇETEPE

GÖKÇETEPE TABİAT PARKI

.

KAMP TARİHİ: 07 Ekim 2020, Çarşamba.


Gökçetepe Tabiat Parkı:

Keşan - Gelibolu yolu üzerinde Bahçeköy sapağından girdikten sonra Çamlıca ve Gökçetepe köylerini geçip sahile inildiğinde doğu yönü yazlıklar, batı yönü de Gökçetepe Tabiat Parkı' dır. 

Temiz deniz Saros Körfezi' nin mis kokulu çam ormanlarıyla ünlü Koru Dağı ile birleştiği alanda kurulu olan kamp alanı özel bir şirket tarafından ticari kar amacı güdülerek işletilmektedir. Kamp alanından çok tatil köyü havasında olan tesiste duş ve tuvalet ve sosyal tesisler bulunmaktadır. Uzatma kablosu getirdiğiniz takdirde çadırınıza elektrik çekebilir, hafta içi veya sezon dışında gittiğinizde dalgaların sesiyle uyuma imkanı olan bir alana çadırınızı kurabilirsiniz. Yerde ateş yakmanın yasak olduğu kampta görevlilerin hava durumuna göre müsaade etmesiyle mangal üzerinde ateş yakılabilir.

Ekim - 2020 ayı itibari ile araç giriş ücreti: 35 TL, kendi çadırını gecelik kurma ücreti: 75 TL, karavan gecelik konaklama ücreti: 110 TL, tesise ait gecelik tente çadır: 200 TL, kıl çadır: 300 TL,  bungalov ev: 750 TL.'dir.

.

.

Karavan park alanı.
.
.

Kıl çadır alanı.

Plaj şezlong alanı.
.
.

.

Plaj ve duj alanı.

.

Sosyal tesisler.

.

Çadır kurulup yağmur hendeği kazıldı, ateş yakıldı.

.

O zaman vakit tamam.

.

Közde kahve zamanı.

.

Sabah yağmur eşliğinde gün doğumu.

.

.

Sabah kahvaltısı: sucuklu yumurta.

.

Kamp sonu közde kahve.

.

.

.

.

.

Bu kampın sakinleri.

.

.

.

.

.


@bygölgegezgin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder