28 Ekim 2020 Çarşamba

Camping Çanakkale 09 : Ezine - Tavaklı - Agora Tatil Durağı

.


CAMPING ÇANAKKALE 09: EZİNE - TAVAKLI

AGORA TATİL DURAĞI 

.

KAMP TARİHİ: 15 Ekim 2020, Perşembe.

Agora Tatil Durağı:

Çanakkale - Ezine ilçesinin Sakar Dağı' nın  Ege Denizi' ne uzanan eteklerinde kurulu antik çağlardaki adı Larissa olan Tavaklı Köyü' nün sahilinde iskelesi olmasa da yerleşim yerinin adı Tavaklı İskelesi' dir. Geçmişte meşe palamudu ihracatı yapılan iskele günümüzde yok. Agora Tatil Durağı Tavaklı İskelesi sahilinde. 

Kamp için çadır alanı, karavan veya bungalovda tatil düşünenler için denize sıfır, tesise ait plajıyla küçük bir alanda butik otel tarzda hizmet veren tesis, sezon dışında tam bir huzur yuvası.

Kampçılar için ağaç altında çadır kurup, tuvalet ve duşun yakın olması yanında pişirme ve bulaşık için kullanılan mutfak, dışarıda mangal alanıyla kısa alanda her şeyi elinizin altında bulabileceğiniz tesis aynı zaman da restoranıyla da hizmet veriyor. 

Akşam gün batımında yemek yiyerek manzaranın tadını çıkarabileceğiniz keyifli saatlerden sonra gece sahile yakılan kamp ateşi başında samanyolu seyredip yıldızların kayışını izlemek hesaba dahil değil. Yemek yerken dikkat ederseniz meşe ağaçlarında sincaplarla kısa süreliğine de olsa göz göze gelebilirsiniz ama tesisin dost canlısı köpekleriyle 24 saatinizi geçirebilirsiniz. 

.

.

.

.

Mutfak ve kütüphane: içinde buzdolabının size ayrılan bölümünde yiyeceklerinizi koyarak yemek pişirip bulaşıklarınızı yıkayabilirsiniz.

.

Restoran.

.

Çadır kamp alanı.

.

Restoran önü teras.

.

.

Tavaklı İskelesi sahili.

.

Güneş batmadan çadır kurup, gün batımına hazırlandık.

.

Rüya yorumcularına göre rüyanızda deniz kenarında güneşin batışını izlediğinizde: karar vermekte geciken kişinin kendisini ömrü boyunca affetmeyeceği durumlara düşebileceğine işaret eder. 

.

Karar vermekte gecikmedik...

.

Akşam yemeği için vakit tamam.

.

Ortak mangal alanında akşam ızgarası.

.

.

Yemek sonrası çay keyfi.

.

Bir kampın olmazsa olmazı: kamp ateşi: işletmenin ikramı.

.

Güzel bir günün hak edilmiş uykusu bu çadırda.

.

.

.

.

.

Bu kampın sakinleri: Agora Tatil Durağı' nda.

.

.

.

.

.

@bygölgegezgin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder